Δελτίο τύπου κέντρων «Βιο-εξέλιξις» για την εκδήλωση της 18 Μαρτίου, της Οργάνωσης «Μητέρα Γη»!​

Το Σάββατο 18 Μαρτίου, σε μια πολύ ωραία εκδήλωση της οικολογικής ομάδας Κατερίνης «Μητέρα ΓΗ», η επιστημονική σύμβουλος των κέντρων «Βιο-Εξέλιξις», κυρία Γιώτα Παπαδοπούλου, προσκλήθηκε να παρουσιάσει τη μέθοδο του Βιοσυντονισμού ως μία μέθοδο μέτρησης, πρόληψης και θεραπείας χωρίς παρενέργειες! Η κυρία Παπαδοπούλου είναι Οδοντίατρος (MuDr), Πιστοποιημένη Ειδικός Εφαρμογών Βιοσυντονισμού, μέλος της DetaMed Europe, Πιστοποιημένη Σύμβουλος Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής.
Στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού κέντρου «ΕΚΑΒΗ», η κυρία Παπαδοπούλου έδωσε με απλό και κατανοητό τρόπο, τις γενικές αρχές του Βιοσυντονισμού και απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού. Να σημειωθεί ότι ο Βιοσυντονισμός έχει μια ιστορία 100 χρόνων, είναι επιστημονικά τεκμηριωμένος, εδώ και πολλά χρόνια αναγνωρισμένος επίσημα ως ιατρική πράξη σε χώρες του εξωτερικού, και πρόσφατα αναγνωρισμένος (Σεπτέμβριος 2016) από το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας ως εναλλακτική Ιατρική μέθοδος.
Με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού έχουμε τη δυνατότητα να βρούμε την αιτία ενός προβλήματος και να επέμβουμε σ’ αυτήν, και δεν καταστέλλουμε απλά το σύμπτωμα! Η εξέταση έχει μέγιστη αξιοπιστία (98%), είναι αναίμακτη και ανώδυνη! Με τη μέθοδο του Βιοσυντονισμού μπορούμε να ελέγξουμε τα επίπεδα λειτουργίας όλων των συστημάτων του οργανισμού, τα ενεργειακά επίπεδα, τα επίπεδα τοξικότητας, την επιβάρυνση από βαρέα μέταλλα, την μικροβιακή επιβάρυνση, την ύπαρξη αυτοάνοσης ή αλλεργικής διαδικασίας, τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Επίσης μπορούμε να διενεργήσουμε εξατομικευμένο τεστ έλλειψης βιταμινών-απαραίτητων θρεπτικών στοιχείων καθώς και τεστ τροφικής δυσανεξίας.
Ευχαριστούμε την «Μητέρα Γη» για την πρόσκληση, μας τιμά η εμπιστοσύνη μιας τόσο δραστήριας και ευαισθητοποιημένης ομάδας, και θεωρούμε απαραίτητες τέτοιες κινήσεις που ενημερώνουν τον κόσμο για οτιδήποτε μπορεί να ανεβάσει τα επίπεδα υγείας και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του, με φυσικό αλλά επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο, χωρίς παρενέργειες!!
Να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας και στις άλλες δύο εξέχουσες επιστήμονες, την κυρία Κατερίνα Τσουπλή, Φυσικοθεραπεύτρια – Ενεργειακή Θεραπεύτρια, και την κυρία Δήμητρα Ζιώγα, Φαρμακοποιό, ειδική στη Φυτοθεραπεία και τα Ανθοϊάματα, για τις εξαιρετικές εισηγήσεις τους. Οι τρεις επιστήμονες, έδειξαν με απλό και κατανοητό λόγο, πόσοι εναλλακτικοί τρόποι ακόμα υπάρχουν, με τους οποίους συμπληρώνεται άριστα η συμβατική κλασσική Ιατρική, επιτυγχάνοντας τα μέγιστα!!!
Τέλος, σας προσκαλούμε στην ίδια αίθουσα (1ος όροφος Συνεδριακού Κέντρου «ΕΚΑΒΗ»), το Σάββατο 8 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, σε μια ομιλία με θέμα το Βιοσυντονισμό και τη Διατροφή ως μέθοδοι πρόληψης και θεραπείας, όπου θα γίνει μια πιο λεπτομερής παρουσίαση για το πώς μπορεί κάποιος, με απόλυτα φυσικό τρόπο να κατακτήσει υψηλά επίπεδα υγείας και να απολαμβάνει άριστη ποιότητα ζωής! Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, στα τηλέφωνα 231 307 17 57 και 6934 546373.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *