βιοσυντονισμός

Ο βιοσυντονισμός είναι η μέθοδος κατά την οποία, μέσω συχνοτήτων φιλικών προς τον ανθρώπινο οργανισμό, κάνουμε μέτρηση σε βάθος και έχουμε τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε εξειδικευμένες συχνότητες βιοσυντονισμού, ανάλογα με τα ευρήματα της διάγνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε ζωντανός οργανισμός αλλά και κάθε ανθρώπινο όργανο έχει μια συχνότητα φυσιολογικής λειτουργίας. Με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού μπορούμε να δούμε αν κάποιο όργανο λειτουργεί σωστά ή όχι, και αν δε λειτουργεί σωστά να βρούμε την αιτία που ευθύνεται για τη δυσλειτουργία και δημιουργεί το σύμπτωμα.

Έτσι, μπορούμε να επέμβουμε στην αιτία του προβλήματος και δεν προσπαθούμε να εξαλείψουμε μόνο το σύμπτωμα.

Με τη μέτρηση αυτή μπορούμε να ελέγξουμε τα επίπεδα λειτουργίας όλων των συστημάτων του οργανισμού, τα επίπεδα τοξικότητας, το ανοσοποιητικό σύστημα, τις επιβαρύνσεις από βαρέα μέταλλα, τη μικροβιακή επιβάρυνση, την ύπαρξη αυτοάνοσης ή αλλεργικής διαδικασίας και να ελέγξουμε αν μια διαδικασία – επιβάρυνση είναι χρόνια ή οξεία.

Επίσης με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού μπορούμε να διενεργήσουμε εξατομικευμένο τεστ έλλειψης βιταμινών – απαραίτητων θρεπτικών συστατικών (μέταλλα, ιχνοστοιχεία, ορμόνες) καθώς και τεστ δυσανεξίας και ελέγχου συμβατότητας των φαρμάκων και των συμπληρωμάτων διατροφής που παίρνει ο ενδιαφερόμενος.

Μπορούμε έτσι να γνωρίζουμε αν τα φάρμακα ή τα συμπληρώματα τον βοηθούν και σε ποιο βαθμό, αν χρειάζεται αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες ή αν χρειάζεται να πάρει συμπληρωματικά διατροφικά σκευάσματα.

Ο βιοσυντονισμός είναι μια επιστημονικά βεβαιωμένη και πιστοποιημένη μέθοδος, η οποία πλέον είναι αναγνωρισμένη και από το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας ως εναλλακτική ιατρική μέθοδος, όπως ο βελονισμός και η ομοιοπαθητική ιατρική.

Η εταιρεία Deta Elis Holding έχει διενεργήσει πάνω από 150 κλινικές μελέτες σε ιατρικά κέντρα και εργαστήρια της Ρωσίας, με εντυπωσιακά αποτελέσματα στην καταπολέμηση παθογόνων οργανισμών (επισυναπτόμενο PDF στο τέλος της σελίδας).

Επίσης μελέτες πάνω στις βιοσυντονιστικές εφαρμογές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (PEMF Pulse Electromagnetic Frequencies) υπάρχουν δημοσιευμένες στη σελίδα www.pubmed.com

 

Η διαδικασία της μέτρησης είναι αναίμακτη, ανώδυνη και χωρίς καμιά αρνητική επίδραση (ακτινοβολία) στον ανθρώπινο οργανισμό. Η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί σε άτομα κάθε ηλικίας. Οι μετρήσεις αλλά και οι εφαρμογές γίνονται με συσκευές της εταιρείας DetaElis, κορυφαίας εταιρείας στο χώρο του Βιοσυντονισμού.

Το κέντρο έρευνας και τεχνολογίας βρίσκεται στη Ρωσία και το εργοστάσιο παραγωγής των συσκευών μέτρησης και των ατομικών συσκευών βρίσκεται στη Γερμανία.

Όλες οι συσκευές έχουν πιστοποίηση CE, καθώς και άλλες κορυφαίες πιστοποιήσεις ασφαλείας και διακρίνονται από υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Οι ατομικές συσκευές Devita Ap και Devita Ritm, είναι φιλικές και εύκολες στη χρήση, είναι μικρές σε όγκο (έχουν το μέγεθος ενός smartphone), και έχουν κορυφαία ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία.

Συσκευή ενδογενούς βιοσυντονισμού "Devita BRT"

Η εταιρεία Deta Elis Holding δημιούργησε την πρώτη φορητή συσκευή ενδογενούς βιοσυντονισμού BRT..

Η συσκευή BRT «διαβάζει» τις δυσαρμονικές-παθολογικές ηλεκτρομαγνητικές  συχνότητες του οργανισμού, τις διορθώνει με απόλυτη ακρίβεια και τις επιστρέφει στο ανθρώπινο σώμα. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε την αποδυνάμωση ή και την πλήρη καταστολή των παθολογικών πληροφοριών και κατ’ επέκταση της συμπτωματολογίας. Η εξουδετέρωση των παθολογικών ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων ενεργοποιεί την φυσική άμυνα του οργανισμού, και αποκαθίσταται σταδιακά η δυναμική ισορροπία στον οργανισμό (ομοιόσταση)

Η διαδικασία εφαρμογής της Devita BRT είναι ανώδυνη, αναίμακτη και διαρκεί περίπου 20 λεπτά.

(Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω τηλεφώνου ή e-mail).

Παραδείγματα Εφαρμογών Βιοσυντονισμού

• Αξιολόγηση και Πρόληψη ελλοχευουσών διαταραχών • Αξιολόγηση και αντιμετώπιση υπαρκτών διαταραχών

• Μελέτη πορείας πρόσφατων ή παλαιών σοβαρών ασθενειών, αξιολόγηση και αντιμετώπιση • Ορμονική αξιολόγηση • Αξιολόγηση απώλειας βάρους

• Διαταραχές μεταβολισμού • Διατροφική εκτίμηση / Ελλείψεις τροφικών συστατικών • Τροφική δυσανεξία / Ανάλυση τροφικής δυσανεξίας

• Αλλεργίες (τροφική αλλεργία, αλλεργική ρινίτιδα, βρογχίτιδα, άσθμα, ιγμορίτιδα, ατοπική δερματίτιδα, έκζεμα) • Παθήσεις μυοσκελετικού

• Έξεις (κάπνισμα, αλκοόλ) • Δερματοπάθειες • Διαταραχές κυκλοφορικού συστήματος • Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης – Ινομυαλγία – Αδυναμία – Εξάντληση

• Παθήσεις ουροποιητικού • Διαταραχές ύπνου • Κεφαλαλγίες – Ημικρανίες • Νευρολογικές διαταραχές • Νευροορμονικές διαταραχές

• Παθήσεις αναπνευστικού • Παθήσεις πεπτικού • Διαταραχές ανοσοποιητικού • Αυτοάνοσα νοσήματα • Περιβαλλοντικές ευαισθησίες και επιβαρύνσεις

• Επιβάρυνση από εμβόλια ή χημικά φάρμακα • Τοξική ή Χημική Επιβάρυνση • Αποτοξίνωση – Αντιγήρανση

Πιο αναλυτικά

Η συσκευή Devita AP
Μικρή σε μέγεθος, κομψή και διακριτική, με οθόνη αφής, απεριόριστη μνήμη για εγγραφή συνδυασμών προγραμμάτων (complexes), και λειτουργία σε 6 γλώσσες (και Ελληνικά). Προστατεύει από 124 είδη ιών, 95 είδη βακτηρίων, 61 είδη μυκήτων, 31 είδη παρασίτων και 34 είδη ελμίνθων. Η συσκευή έχει εξειδικευμένη δράση, εξολοθρεύοντας μόνο τα παθογόνα βακτήρια και παράσιτα, χωρίς να επηρεάζει αρνητικά τους γύρω ιστούς. Η δράση της βασίζεται στην εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων τα οποία συντονίζονται με τις συχνότητες των παθογόνων οργανισμών, εξοντώνοντάς τους. ​Εκτός αυτών, η συσκευή Devita Ap επιτυγχάνει τη βαθιά αποτοξίνωση του οργανισμού μας, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για βέλτιστη λειτουργία του οργανισμού μας. Η πρόσφατα ανανεωμένη συσκευή miniAp, συνδυάζει την αποτελεσματικότητα της προκατόχου της, την ευχρηστία και την κομψότητα.

Η συσκευή Devita Ritm,
Μικρή σε μέγεθος, κομψή και διακριτική, με οθόνη αφής, απεριόριστη μνήμη για εγγραφή συνδυασμών προγραμμάτων (complexes), και λειτουργία σε 6 γλώσσες (και Ελληνικά). Βοηθάει στο να ρυθμίσουμε τα όργανά μας στη φυσιολογική τους υγιή συχνότητα, βοηθάει στην μείωση των επιπέδων στρες και των συμπτωμάτων χρόνιας κόπωσης. Βελτιώνει τον μυικό τόνο, προσδίδει ενέργεια και καλή διάθεση, βελτιώνει τη μνήμη, βοηθάει στην συγκέντρωση, καταπολεμάει τις αϋπνίες, την κόπωση, το άγχος, την ευερεθιστότητα και την αδυναμία, μειώνει την βλαβερή επίδραση των ασύρματων ακτινοβολιών (wifi και ακτινοβολία κινητών τηλεφώνων). Η πρόσφατα ανανεωμένη συσκευή miniRitm, συνδυάζει την αποτελεσματικότητα της προκατόχου της, την ευχρηστία και την κομψότητα.

Εκτός των συσκευών Ap και Ritm πρέπει να επισημάνουμε και τις άλλες φορητές συσκευές που ολοκληρώνουν την προσέγγιση στην καθημερινότητά μας και συμβάλλουν τα μέγιστα στην προσέγγιση της ολιστικής ευεξίας..

Έτσι λοιπόν

Η συσκευή Devita Energy,
απευθύνεται σε ανθρώπους με έντονο ρυθμό ζωής και χρησιμεύει σαν μια μίνι τονωτική συσκευή ενέργειας. Με ένα ευφυέστατο κόμπλεξ συχνοτήτων, καταφέρνει μέσα σε 10 λεπτά να μας τονώσει, να εξισορροπήσει την ενέργεια στα διάφορα συστήματα του οργανισμού, να μειώσει τα επίπεδα στρες, να ενδυναμώσει τους φυσικοσωματικούς δείκτες, δίνοντας έτσι ευεξία, καλή διάθεση και την απαραίτητη ενέργεια για τις δραστηριότητές μας. Μια συσκευή πολύ μικρή σε μέγεθος αλλά απίστευτα χρήσιμη, μπορούμε να την έχουμε συνέχεια μαζί μας, στη μικρή μας τσέπη, ένας πολύτιμος σύμμαχος σε έναν απαιτητικό και κουραστικό ρυθμό ζωής!!

Η συσκευή Devita Cosmo,
αφορά την κοσμετολογική εφαρμογή του βιοσυντονισμού. Χωρίς botox, χωρίς νυστέρι, χωρίς πόνο, διατηρούμε τη νεότητα εξαλείφοντας ρυτίδες, στίγματα, εξανθήματα, ακμή, κλπ. Τα αποτελέσματα της εφαρμογής της Cosmo εκτός από εντυπωσιακά είναι και μόνιμα γιατί η συσκευή δουλεύει σε βάθος και όχι επιφανειακά.

​Με την τακτική χρήση της συσκευής απολαμβάνουμε μια σφιχτή, ελαστική, αναζωογονημένη και απαλή επιδερμίδα, αφαιρώντας χρόνια και προσθέτοντας ομορφιά και γοητεία!!

Κλινικές Μελέτες Deta Elis Holding

 

BIO PROTOCOL