προφίλ

Το κέντρο Βιοσυντονισμού και Διατροφής Βορείου Ελλάδος «Bio-exelixis» ιδρύθηκε το 2016 στη Θεσσαλονίκη από την πιστοποιημένη ειδικό εφαρμογών βιοσυντονισμού, κυρία Γιώτα Παπαδοπούλου.

Το 2017 ακολούθησε η ίδρυση του δεύτερου κέντρου «Bio-exelixis» στην Κατερίνη.

Η κυρία Παπαδοπούλου σπούδασε Οδοντιατρική (MuDr) στο Πανεπιστήμιο Comenius στη Σλοβακία, είναι μέλος της DetaMed Europe και πιστοποιημένη σύμβουλος της Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής. Η ίδρυση των κέντρων Βιοσυντονισμού και Διατροφής Βορείου Ελλάδος «Bio-exelixis» έγινε με σκοπό την παροχή υπηρεσιών – συμβουλών που βασίζονται στο Βιοσυντονισμό, στην υγιεινή διατροφή και στα συμπληρώματα διατροφής.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων των κέντρων, διοργανώνονται επιμορφωτικές ομιλίες, με κύριο θέμα την ολιστική προσέγγιση της υγείας μέσω της πρόληψης, και της αντιμετώπισης προβλημάτων με στόχο την επίτευξη υψηλού επιπέδου υγείας.

όραμα

Το όραμά μας είναι η επίτευξη ενός υγιούς τρόπου ζωής μέσω της σωματικής και ψυχολογικής υγείας και της αποφυγής επιβλαβών συνηθειών. Η προσέγγιση αυτή επιτυγχάνεται κατ’ αρχήν με εξατομικευμένα τεστ (βιοσυντονιστική μέτρηση και ερωτηματολόγιο διατροφικών συνηθειών) και κατόπιν με την παροχή συμβουλών ανάλογα με την περίπτωση.

 Η βελτίωση του επιπέδου υγείας γίνεται μέσω Εφαρμογών Βιοσυντονισμού σε συνδυασμό με προτάσεις διατροφής, συμπεριλαμβανομένων και συμπληρωμάτων διατροφής.

Εκτός των παραπάνω, τα κέντρα «Bio-exelixis» ειδικεύονται και σε συμβουλές – εφαρμογές στον τομέα των προϊόντων περιποίησης, καλλωπισμού και ομορφιάς.

συνεργασίες

Τα κέντρα «Bio-exelixis» συνεργάζονται με την εταιρεία DetaElis Holding, κατασκευάστρια εταιρεία συσκευών βιοσυντονισμού, συμπληρωμάτων διατροφής και προϊόντων περιποίησης.

Η εταιρεία DetaElis Holding με έδρα τη Ρωσία, είναι μια εταιρεία πρωτοπόρος στην έρευνα του βιοσυντονισμού με πιστοποιήσεις και μελέτες από κορυφαία Ρωσικά ιατρικά κέντρα και ιδρύματα, με 25ετή δραστηριότητα σε βιοσυντονιστικές εφαρμογές, συνεργαζόμενη μεταξύ άλλων και με το Ρωσικό στρατό.​

Το εργοστάσιο της εταιρείας DetaElis Holding βρίσκεται στη Γερμανία, και όλα της τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από κορυφαία ποιότητα και αξιοπιστία. Η εταιρεία DetaElis Holding δεν επαναπαύεται στα μέχρι τώρα επιτεύγματά της, αλλά συνεχίζει αδιάκοπα την έρευνα στις εφαρμογές βιοσυντονισμού, αποδεικνύοντας έτσι ότι ο κορυφαίος πρέπει να εργάζεται αδιάκοπα για να παραμένει πρωτοπόρος!!

Τα κέντρα «Bio-exelixis» δεν έχουν εμπορικό χαρακτήρα, δεν πουλάνε άμεσα βιοσυντονιστικές συσκευές, συμπληρώματα διατροφής ή είδη καλλωπισμού αλλά αναπτύσουν δίκτυο συνεργατών. Στοχεύουν στο «Ευ Ζην» μέσω της πρόληψης , και της δημιουργίας συνείδησης σωστής διατροφής, άσκησης και περιποίησης..

Η επίτευξη υψηλού επιπέδου υγείας και κατά συνέπεια υψηλής ποιότητας ζωής δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο επιστημονικά τεκμηριωμένη και τόσο οικονομικά προσιτή!

Υπεύθυνος ανάπτυξης δικτύου και Γενικός Διευθυντής των κέντρων «Bio-exelixis» είναι ο κύριος Κωνσταντίνος Παναγιωτής.

συντελεστές

Γιώτα Παπαδοπούλου

 • Σπούδασε Οδοντιατρική (MuDr) στο Πανεπιστήμιο Comenius στη Σλοβακία.
 • Διατηρεί Οδοντιατρείο στην πόλη της Κατερίνης από το 2005.
 • Είναι πιστοποιημένη ειδικός εφαρμογών βιοσυντονισμού, μέλος της DetaMed Europe.
 • Είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής.
 • Ιδρύτρια & επιστημονική σύμβουλος των κέντρων Βιοσυντονισμού και Διατροφής «Βιο-εξέλιξις’’
 • Πιστοποιημένο μέλος της ΠΑΣΕΜΕΘ (Πανελλήνιος Σύλλογος Επαγγελματιών Μάλαξης & Εναλλακτικών Θεραπευτών).

Κωνσταντίνος Παναγιωτής

 • Σπούδασε Δασολόγος-Περιβαλλοντολόγος στο Α.Π.Θ.
 • Δάσκαλος Καράτε (3ο Dan), επικεφαλής εκπαιδευτής σχολής ιαπωνικών πολεμικών τεχνών στη Θεσσαλονίκη την περίοδο 1994-2007.
 • Είναι στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής και της ανάπτυξης δικτύου (MLM) από το 2010.
 • Εξωτερικός σύμβουλος – συνεργάτης σε αθλητικούς συλλόγους με στόχο τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων των αθλητών με εφαρμογές βιοσυντονισμού και συμπληρωμάτων διατροφής.
 • Συνιδρυτής και Γενικός Διευθυντής των κέντρων Βιοσυντονισμού και Διατροφής «Βιο-εξέλιξις».
 • Σύμβουλος Ορθομοριακών Διατροφικών Σκευασμάτων.
 • Πιστοποιημένο μέλος της ΠΑΣΕΜΕΘ (Πανελλήνιος Σύλλογος Επαγγελματιών Μάλαξης & Εναλλακτικών Θεραπευτών).

Ομιλία της κυρίας Παπαδοπούλου για το Bιοσυντονισμό